Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ


"Ενόσω εσείς καταστρέφετε το μυαλό σας, παρακολουθώντας μία δίχως αξία ανοησία στην τηλεόραση που σαπίζει τον εγκέφαλο σας, εμείς χάρη στο Internet ανταλλάσουμε ελεύθερα και ανοικτά τις πιο άμεσες, δίχως όρια και (ναι) σοκαριστικές πληροφορίες!", είπε κάποτε ο Dave Barry, γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος και κάτοχος Pulitzer, προσπαθώντας να εξηγήσει τις χαοτικές διαφορές ανάμεσα σε κάθε συμβατικό μέσο επικοινωνίας και στο Διαδίκτυο.
Κάθε στιγμή που περνάς μπροστά στην τηλεόραση χάνεις πολύτιμο χρόνο από κάθε τι διφορετικό που μπορεί να σου προσφέρει την απελευθέρωση του μυαλού σου.
Σκέψου, ότι βλέπεις στην τηλεόραση είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη. Ποιός αμφισβητεί το τι βλέπει στην τηλεόραση????Εσυ το κάνεις????
Είναι ένα μέσο με τεράστια δύναμη, που έχει τη δυνατοτητα να σου προβάλει ότι θέλουν ΑΥΤΟΙ που σε χρειάζονται ΦΥΤΟ χωρίς εσυ να έχεις τη δυνατότητα της αμφισβήτησης.Η αμφισβήτηση είναι το μόνο όπλο που έχει ο άνθρωπος στην αναζήτηση της αλήθειας.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑς ΜΕΣΩ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου