Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ

Ο κύκλος του παρασιτικού εκσυγχρονισμού έκλεισε με την μεθοδευμένη χρεωκοπία της Ελλάδας, σε πρώτη φάση, και τον σχεδιαζόμενο διαμελισμό της στην συνέχεια.
Η επίθεση που υφίσταται σήμερα η Ελλάδα όχι μόνο από τις διεθνείς αγορές και τους «κερδοσκόπους», αλλά από τους δυτικούς πολιτικούς Επικυρίαρχους και τους τοπικούς διαμεσολαβητές τους, είναι, με κοινωνιοικονομικούς και γεωπολιτικούς όρους, κάτι ανάλογο με τη στρατιωτική επίθεση που δέχτηκε από τις ίδιες δυνάμεις της Νέας Τάξης πριν λίγα χρόνια η διαμελισμένη Γιουγκοσλαβία και η δαιμονοποιημένη Σερβία. Αν εδώ τα πράγματα συμβαίνουν μέχρι τώρα χωρίς αίμα και βομβαρδισμούς -μέσα από τις «αγορές», τα Διεθνή Ταμεία, τους Banksters, τους υπερεθνικούς οργανισμούς- αυτό δεν σημαίνει ότι στην επόμενη φάση δεν θα ακολουθήσει σαρωτική απειλή κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.
Ποιος και πόσο ακριβώς πληρώνει αυτές τις ΜΚΟ και αυτούς τους «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» που, με το δουλικό ύφος των περιστάσεων, αποδέχονται περίπου ως αναγκαία τα μέτρα που «μας» επέβαλε το ΔΝΤ: «η Ελλάδα θα ματώσει και θα ματώσει πολύ!».
Κατ’ εντολή των «αγορών» και των υπερεθνικών μηχανισμών, οι εγχώριοι πολιτικοί εκπρόσωποι των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων κήρυξαν μονομερώς τον πόλεμο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Σήμερα, λοιπόν, καλείται να πληρώσει αποκλειστικά η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που δεν συμμετείχε άμεσα στο τριακονταετές «μεγάλο φαγοπότι», απλά προσπορίστηκε κάποια ψίχουλα που έπεφταν απ’ το τραπέζι.
Γι’ αυτό σήμερα ο ελληνικός λαός δεν έχει άλλη επιλογή από την καθολική αντίσταση για να επιβιώσει ελεύθερος.
Για να αμυνθεί η Ελληνική κοινωνία, οφείλει πρώτα από όλα να αποενοχοποιηθεί για την κατάσταση της οικονομικής κρίσης. Να αποκρούσει τους ισχυρισμούς των παρασίτων που έχουν θέσει τον ελληνικό λαό σε κατάσταση απολογίας και ομηρίας.
Να σταθούμε όλοι κριτικά, μαζί με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές δυνάμεις, απέναντι στη δυναμική της ενοχοποίησης και της αποδόμησης κοινωνικών και εθνικών συλλογικοτήτων από την νεοφιλελεύθερη πλύση εγκεφάλου που υφίστανται χρόνια τώρα όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.
Για αυτό ξύπνα, σήκω από τον καναπέ σου, βγές στους δρόμους και διέδοσε το...Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου